Skip to content Skip to footer

Η ιστορία μας

Η ιστορία της Ioannidis Medicals χαρακτηρίζεται από στρατηγικές αποφάσεις, συνεργασίες και γεγονότα-σταθμούς, τα οποία συντέλεσαν στην εξέλιξη και την ανάδειξη της εταιρείας στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού.  

Πιστεύουμε στην αποδοτική συνεργασία!

 

Έως τώρα έχουμε επιτύχει να συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες και πελάτες σε όλα τα πεδία της ιατρικής αλυσίδας (Δημόσια νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Ιδιώτες γιατροί, κτλ.).

Παράλληλα με την ανάπτυξή μας μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερα γραφεία και πληθύναμε σε εργατικό δυναμικό, έτσι ώστε να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες.

Ίδρυση

H διαδρομή της Ioannidis Medicals ξεκινάει με την ίδρυση της το 1996. Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί η κάλυψη των αναγκών μικρών και μεγάλων μονάδων υγείας με αναλώσιμα υγειονομικά υλικά (ιδιωτικά ιατρεία, κτηνιατρεία, μικρές ιδιωτικές κλινικές).

1996
Μετεγκατάσταση
Η έδρα της Ioannidis Medicals αλλάζει με την μετεγκατάστασή της στην οδό Χίου, στο Χαλάνδρι.
1999
Επέκταση & Συνεργασίες
Η εταιρεία αναπτύσσει νέες συνεργασίες με στρατιωτικά νοσοκομεία και εφοδιαστικούς οργανισμούς του στρατού, καθώς και με επώνυμους οίκους υγειονομικού υλικού στην Ελλάδα.
2000
Πιστοποίηση & Επεκτάσεις

H Ioannidis Medicals πιστοποιείται για τις υπηρεσίες της με το ISO:9001, το πιο διαδεδομένο πρότυπο διαχείρισης ποιότητας παγκοσμίως.

Τον ίδιο χρόνο, επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αθήνας.

Ακολουθεί ο ανασχεδιασμός της διαδικασίας παραδόσεων των προϊόντων της, με τη χρήση ηλεκτρονικών προγραμμάτων και η δημιουργία χώρου αποθήκης, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρεία εντάσσει στην οικογένεια των συνεργατών της γνωστούς οίκους παραγωγής χειρουργικών πεδίων και άλλων αναλώσιμων υγειονομικών υλικών.

2001
Νέα προϊόντα
Η Ioannidis Medicals διευρύνει τον πεδίο των δραστηριοτήτων της με την εισαγωγή της στην αγορά αναισθησιολογικών προϊόντων.
2004
Μελέτη & Ασφάλεια
Η εταιρεία επικεντρώνεται στη συστηματική μελέτη των τμημάτων λοιμώξεων. Ταυτόχρονα, ξεκινά την ενασχόληση με τα υλικά ασφαλείας για την προστασία του προσωπικού και των ασθενών.
2006
Προϊόντα έγχυσης
H Ioannidis Medicals στρέφει το ενδιαφέρον της στα προϊόντα έγχυσης και ασφάλειας, πραγματοποιώντας συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους οίκους ιατρoτεχνολογικών προϊόντων, τη Becton Dickinson Hellas.
2007
Επανασχεδιασμός
Μετά από κάποιες ιδιαίτερα απαιτητικές χρονιές, η Ioannidis Medicals προβαίνει στον επανασχεδιασμό της λειτουργίας της, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.
2013
Συνεργασίες
Η Ioannidis Medicals συνάπτει συνεργασία με οίκους παραγωγής απολυμαντικών υγρών χειρουργείου και αποστείρωσης.
2014
Αύξηση πωλήσεων
Η εταιρεία επιτυγχάνει την αύξηση των πωλήσεών της την περίοδο των capital controls, μέσω της στρατηγικής διατήρησης ικανών αποθεμάτων και ανοικτών γραμμών εφοδιασμού προϊόντων από Ελλάδα και εξωτερικό.
2015
Νέες συνεργασίες

Η Ioannidis Medicals ξεκινά τη συνεργασία της με οίκο παραγωγής συστημάτων αναρρόφησης.

Ταυτόχρονα, επεκτείνει την υπάρχουσα συνεργασία της με στρατιωτικά νοσοκομεία σε προϊόντα ογκολογίας.

2017
Περισσότερες συνεργασίες
Η εταιρεία συμπεριλαμβάνει οίκους παραγωγής ραμμάτων και χειρουργικών εργαλείων μιας χρήσης στους νέους συνεργάτες της.
2018
Νέα έδρα & Μετασχηματισμός

Η Ioannidis Medicals μετακινείται σε καινούρια έδρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ενώ τον ίδιο χρόνο γίνεται και η έναρξη του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Η εταιρεία προβαίνει στον επανασχεδιασμό της διαδικασίας αποθήκης και παραδόσεων σε συνεργασία με εταιρείες φύλαξης και διανομής, καθώς και χρήση εταιρειών ταχυμεταφορών με την υποστήριξη in-house logistics. Αυτό συνεπάγεται την κάθετη αύξηση των παραδοτέων δεμάτων, όπως και την εξασφάλιση δυνατότητας παροχής υπηρεσιών σε μεγαλύτερο εύρος.

2019
Ηλεκτρονικές πωλήσεις & αύξηση τζίρου

Η Ioannidis Medicals πραγματοποιεί την έναρξη των ηλεκτρονικών της πωλήσεων.

Η εταιρεία έχοντας προνοήσει ήδη από τον προηγούμενο χρόνο, εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της εντός της πανδημίας μέσω τηλεργασίας, την οποία εφαρμόζει από το Φεβρουάριο.

2020
Συνεχής ανάπτυξη
Μέχρι σήμερα η Ioannidis Medicals έχει καταφέρει να συνεργαστεί με αναγνωρισμένες εταιρείες και πελάτες σε όλα τα πεδία της ιατρικής αλυσίδας (δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, ιδιώτες γιατροί, κτλ.).
ΣΗΜΕΡΑ
Δείτε επίσης: