Skip to content Skip to footer

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι η αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών, μέσω της προμήθειας ασφαλών και αξιόπιστων προϊόντων, με υψηλές προδιαγραφές και λογικό κόστος.

Λειτουργώντας ως ένας κρίκος στην αλυσίδα υγείας της χώρας, συμβάλλουμε έμπρακτα στη συνεχή βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών, προσφέροντας παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο.

Η δημιουργία ουσιαστικών και μακροχρόνιων ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και η διαμόρφωση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας.

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε τη δυναμική εξέλιξη της εταιρείας μας, καθώς και την εδραίωσή της, ως μια από τις κορυφαίες στον τομέα των ιατρικών προϊόντων. Για να το πραγματοποιήσουμε, επενδύουμε στη συνεχή μελέτη των διεθνών τάσεων και αλλαγών της αγοράς, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες.

Το σύστημα αξιών μας

Οι αξίες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του έργου μας.
  • Υπευθυνότητα
    Ανταποκρινόμαστε στο ρόλο μας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας πάντα τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους ασθενείς, το προσωπικό, τους συνεργάτες μας και την κοινωνία.
  • Καινοτομία
    Είμαστε ανοιχτοί σε καινοτόμες ιδέες. Επενδύουμε στην έρευνα και την τεχνολογία, με στόχο την συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας και την αναζήτηση νέων προσεγγίσεων σε υπάρχουσες διαδικασίες.
  • Σεβασμός
    Δείχνουμε αμέριστο σεβασμό και κατανόηση στην ανάγκη του κάθε ασθενή για φροντίδα και ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Λειτουργούμε χωρίς διακρίσεις, με γνώμονα την υγεία και τον άνθρωπο.
  • Συνεργασία
    Ενεργούμε σαν ομάδα με συνέπεια και επαγγελματισμό, παραμένοντας ενωμένοι σε δυσκολίες και προκλήσεις. Η συνεισφορά του κάθε μέλους είναι ανεκτίμητη και αναγκαία για την εκπλήρωση του σκοπού μας.